Shopware 6 webshop ontwikkeling

Krachtig, schaalbaar en eenvoudig om mee te werken.

Shopware 6 is het perfecte platform om te groeien.

Neem contact opMigratie

Maak de overstap naar Shopware 6

Wij helpen jouw  succes te behalen door meer conversies en slimmere integraties

Shopware 6 is een krachtig en veelzijdig e-commerce platform dat zowel kleine ondernemers als grote bedrijven helpt om hun online winkels te bouwen en beheren. Met een API-first benadering maakt het platform eenvoudige integratie met andere systemen en apps mogelijk, terwijl de flexibele en schaalbare architectuur zich aanpast aan de groeiende behoeften van de onderneming.

 

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig te gebruiken door orderverwerkers tot en met developers

Iedereen kan snel aan de slag met Shopware. Mensen van elke leeftijdsniveau of functie werken sneller. We zien dat de transitie naar Shopware weinig weerstand oproept door het hoge gebruiksgemak.

Minder technisch bekwame werknemers kunnen dankzij Twig shortcodes koppelingen of emails aanpassen. Hierdoor hoeft er minder worden uitgegeven aan zware technische ontwikkeling.

Ontwikkelaars kunnen eenvoudig het systeem uitbreiden zonder het gehele systeem of andere plugins aan te passen.

Flexibel &
Schaalbaar

Geschikt voor zowel kleine als grote e-commerce projecten

Shopware 6 is vanuit de basis gebouwd om volledig aan te passen en te schalen naar jouw behoefte. In de basis voldoet de site voor kleine webshops.

Met enkele optimalisaties, zoals Redis en Elasticsearch, is Shopware 6 ruim voldoende voor de meeste webshops..

Als jouw bedrijf mede dankzij Shopware nog verder groeit, dan is deze uit breiden om zelfs de zwaarste vraag aan te kunnen. Uitbreidingen via clusters, CDN’s, image servers, Varnish, Fastly, en meer worden standaard ondersteund.

Shopware 6 zal nooit jouw succes beperken.

 

Multi shop &
externe kanalen

Installeer en beheer meerdere shops en kanalen op één installatie

Binnen Shopware 6 is het mogelijk om meerdere verkoopkanalen binnen een installatie te creëren en beheren. Je breidt jouw platform gemakkelijk uit met extra webshops, koppelingen met externe marktplaatsen of dynamisch gegenereerde feeds. Zo blijven de bestellingen uit al jouw verkoopkanalen overzichtelijk, hebben investeringen in het platform een blijvend effect op al jouw kanalen en hoef je investeringen in plugins, thema’s en maatwerk maar een keer te doen voor al jouw kanalen.

 

Snelheid & 
PageSpeed

Een snelle site is een gezonde site

Shopware 6 laadt alleen de gevraagde onderdelen van de opgevraagde pagina. De database is opgebouwd om zo snel mogelijk de juiste gegevens op te vragen. 
Zo min mogelijk overtollig gewicht zorgt voor uitstekende prestaties.

Met  Shopware 6.5 wordt overgestapt native javascript waardoor pagina’s nog sneller gerendered worden op diverse apparaten. De software evalueert continu om de beste prestaties te bieden.

Voor nog betere prestaties kun je de overstap maken naar een headless storefront voor nog betere laadtijden op langzame apparaten en verbindingen. Gelukkig is Shopware 6 API-First opgebouwd.

 

API-First

Eenvoudige integratie met andere systemen en apps

Voordat webshops API-First waren, had elk systeem en elke dienst een speciaal ontwikkelde API nodig, die bij elke update uitgebreid verder moest worden ontwikkeld. Het uiterlijk, het beheer en de controle van de online winkel waren dus alleen mogelijk onder vrij rigide randvoorwaarden.

Met de API-first benadering is dit geen probleem meer, omdat alle interfaces automatisch beschikbaar zijn onder Shopware 6.

Zo kun je eenvoudig koppelen met jouw warehouse, ERP, CRM of andere systemen en deze zelfs direct gebruiken. 

 

Open-source

Onderhoud en verbeteringen door een actieve community

Shopware 6 is Open-source en daardoor gratis te gebruiken.
Het grote voordeel is echter dat iedereen vrij is om de software aan te passen en daarmee te verbeteren.

Shopware heeft een actieve community die bijdraagt aan de ontwikkeling om zo samen succes te behalen. Het zorgt ervoor dat een platform kan blijven bestaan, ongeacht de visie van het bedrijf erachter.

We hebben hierdoor inzicht in de broncode waardoor we gemakkelijk aanpassingen kunnen doen om het product aan te passen op de wensen van de klant.

Uitbreidbaar
met extensies

Snel jouw store uitbreiden met gratis of betaalde plugins

In Shopware kun je extensies installeren om nieuwe mogelijkheden te krijgen. Deze zijn verkrijgbaar via hun store of via GitHub. 

Dit stelt jouw in staat om snel concepten te realiseren zonder hiervoor afhankelijk te zijn van ontwikkelaars en hun drukke planning. Je kunt iets installeren en direct aan de slag. 

Alles extensies die op de store worden geplaatst worden gekeurd door Shopware A.G. Als men problemen met een extensie ervaart dan kan dit via een portal van de Shopware Store worden gemeld. Zij bewaken vervolgens de responsetijden. Hierdoor is er meer toezien op de kwaliteit van de plugin die jij hebt aangeschaft. 

 

Internationalisering

Ondersteuning voor meerdere talen & valuta’s

Je kunt eenvoudig meerdere talen toepassen of beheren. Je kunt zelfs eigen taalsets toevoegen zodat je de juiste toon zet voor een bepaalde klant.

Vervolgens kun je meerdere valuta’s gebruiken om over de hele wereld jouw producten te verkopen.

Shopware zorgt hier standaard voor. Je hoeft niet eigen vertalingen te gaan schrijven of valuta’s toe te voegen.
Dit zorgt ervoor dat jij met één of meerdere shops actief kunt zijn in één of meerdere landen.

 

Automatisering

Het automatiseren van processen tot en met het dynamisch genereren van content.

Een van de grootste voordelen van Shopware 6 is de mogelijkheid om processen te automatiseren.

Dankzij de geïntegreerde rule builder kunt u complexe bedrijfsregels instellen zonder de noodzaak van programmeren. Deze regels kunnen worden toegepast op diverse aspecten van uw webshop, zoals prijzen, verzendkosten, betaalmethoden en meer.

Daarnaast kun je met met de flow builder processen verderden inrichten en handelingen hieraan koppelen.

Content is met behulp van tags in te zetten zodat content automatisch wordt ingevuld waar het van toepassing op is.

Kortom; minder werk voor hetzelfde resultaat.

Veiligheid

Continu voorzien van veiligheidsupdates

Shopware & haar community monitort continu te laatste ontwikkeling. Als er kritieke veiligheidsproblemen zijn dan worden oplossingen snel aangeboden.

Deze worden uitgebracht als nieuwe update of als onderdeel van de veiligheidsplugin.

De veiligheidsplugin patcht alleen de betreffende issues zonder een volledige update uit te voeren. Zo kun je veilig verder, zonder al te werk te steken in het voorbereiden van een veilige update.