Migratie Propellor - Shopware 6

 

Wij kunnen jouw Propellor shop migreren naar Shopware 6. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op

 

Onze dienstenContact

Propellor webshop migraties zonder zorgen

Wij hebben al migratietools om jouw Propellor webshop om te zetten naar Shopware 6

Als je momenteel Propellor gebruikt voor je webshop, kan het migreren naar Shopware 6 een slimme zet zijn voor de toekomst van je online bedrijf.
Shopware 6 is het nieuwste e-commerce platform en biedt veel voordelen ten opzichte van Propellor.

Wij kunnen jouw Propellor shop migreren naar Shopware 6

 

Voordelen van Shopware 6

Een van de grootste voordelen van Shopware 6 is de gebruikerservaring.
Het platform is ontworpen met de nieuwste technologieën en biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het eenvoudiger wordt voor klanten om te winkelen op je webshop. Shopware 6 biedt ook een responsief ontwerp dat perfect werkt op alle apparaten, waaronder mobiele apparaten, wat belangrijk is voor de huidige mobiele gebruikers.

Een ander voordeel van Shopware 6 is de flexibiliteit en schaalbaarheid. Het platform is gebouwd op een modulaire architectuur die het mogelijk maakt om snel en gemakkelijk nieuwe functies toe te voegen en aan te passen aan de veranderende behoeften van je bedrijf. Bovendien is Shopware 6 schaalbaar, waardoor het gemakkelijk is om je webshop te laten groeien naarmate je bedrijf groeit.

Waarom  zou je van  Propellor naar Shopware 6 willen migreren?

Shopware 6 is een van de weinige webshop platformen die alle functies van Propellor kan ondersteunen met behulp van plugins. Je verliest hierdoor geen tot nauwelijkse functionaliteiten, terwijl je er veel meer voordelen voor terug krijgt.

Daarnaast zijn er meerdere partijen waarmee je kunt samenwerken. Als je bijvoorbeeld niet tevreden bent over de organisatie waar je mee werkt, je kunt overstappen.
Hierdoor is de relatie automatisch meer in balans. 

Het platform wordt als Open-Source software onderhouden door vrijwillgers en de organisatie Shopware AG. Shopware AG heeft enkele maanden geleden een investering van 100 miljoen van Paypal ontvangen. 
Shopware blijft maar groeien; als bedrijf, community maar ook het aantal ontwikkelpartijen wat plugins maakt.

 

Hoe migreer ik van Propellor naar Shopware 6?

Bij het migreren van Propellor naar Shopware 6 is het belangrijk om dit proces zorgvuldig te plannen en uit te voeren om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat er geen gegevens verloren gaan.
Wij hebben ruime ervaring met het migreren van Propellor naar Shopware 6 en kunnen je helpen bij een naadloze overgang.

 Ons team van experts kan je helpen bij het plannen en uitvoeren van de migratie en kan ervoor zorgen dat al je gegevens veilig en correct worden overgezet. Bovendien kunnen we je helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van een op maat gemaakte Shopware 6 webshop die past bij jouw merk en bedrijf.

Het begint bij de inventarisatie. We kijken wat jij nodig hebt voor jouw nieuwe webshop.

Daarna beginnen we met exporteren van jouw data. Het kan zijn dat Propellor bepaalde tools of exports ter beschikking moet stellen.
Daarna gaan wij jouw gegevens migreren naar een test omgeving. 
Als deze data klopt dan gaan we bij livegang jouw data migreren zodat al jouw gegevens en historie in jouw nieuwe Shopware 6 shop komen.

Wil je ook migreren van Propellor?

Neem contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden.

10 + 12 =