Over ons

Laat ons meedenken over jouw vraagstuk.
We bekijken hoe we elkaar kunnen helpen groeien.

 

Op zoek naar de beste partner voor jouw digitale business?

Verbeterde digitale zichtbaarheid door slimme oplossingen

Missie

SBYP streeft naar een continu innovering van nieuwe en bestaande technieken. Gedreven door liefde voor techniek en vernieuwing creëren wij unieke oplossingen om de groei van onszelf en onze klanten te realiseren. Wij blijven met moed uitdagingen aangaan. Andersom durven denken en kansen zien is onze kracht. We delen dan graag deze kennis om als collectief sterker te worden.

 

Visie

SBYP wil voor klanten efficiënte & effectieve projecten realiseren. Wij streven een gemeenschappelijk doel van groei door moderne technieken. Vanuit een partner relatie zijn we altijd op de hoogte van elkaars groeimogelijkheden en stimuleren hierin verbetering.
Ons gemeenschappelijk doel is onze omzet en die van onze klanten, duurzaam te verhogen.  We kunnen elk vraagstuk oplossen, intern of extern, met eigen oplossingen of die van een ander. Wij hebben alle nodige developer licenties voor de software die wij verkopen.
We investeren tijd om publieke projecten te ondersteunenen en delen graag kennis om als collectief sterker te worden.

Waarom kiezen voor SBYP

We leren en ontwikkelen

We zijn altijd op zoek naar nieuwe kennis, software & andere verbeteringen. Dit doen we door continu te leren.
Gedreven door passie & nieuws-gierigheid creëren wij waarde voor jou.

Slimme oplossingen

Met moed en creativiteit zorgen wij voor passende oplossingen waar jouw gehele bedrijf baat bij heeft.
Een oplossing passend bij jouw vraag, werkwijze en budget.

Praktische ervaring

We hebben zelf webshops in beheer waardoor wij beter begrijpen wat de uitdagingen zijn van andere ondernemers. Onze oplossingen zijn niet alleen gebaseerd op theorie, maar uit échte ervaring.

Ons team

Kom langs voor een kop koffie en dan zien we of we elkaar kunnen helpen

Stan ten Haaft

Stan ten Haaft

Ontwikkelaar / API-specialist

“Al sinds kind af aan ben ik al bezig met computers, programmeren en het bouwen van robots. Deze hobby’s hebben uiteindelijk geleidt tot mijn interesse voor IT. Tijdens het eerste jaar van mijn studie commerciëel management startte ik de webshop DrankKoning.nl en begon mijn lange reis in de wereld van E-commerce. In 2022 kwam deze kennis en ervaring samen als beherend vennoot van Smart Business Young Professionals.”

Max Heijnen

Max Heijnen

Klantmanager / Server specialist

“Ik heb veel hobbies en brede interesses. Skiën is mijn grote liefde, maar haal ook veel plezier uit airsoft, fitness en tennis. Alles wat met techniek te maken heeft, boeit mij, zoals koffie, 3D printen en andere tech.