045 208 3333 info@sbyp.nl
Selecteer een pagina

Performance hosting

 

We bieden verschillende hostingplannen, waaronder shared hosting, VPS-hosting en dedicated hosting, zodat u het hostingpakket kunt kiezen dat het beste past bij uw bedrijf

 

Onze dienstenContact

Performance hosting

Bij ons hostingbedrijf geloven we dat kwaliteit en snelheid van hosting essentieel zijn voor het succes van uw bedrijf.

We zetten ons in voor het leveren van hoogwaardige hostingdiensten met ongeëvenaarde snelheid en prestaties. We weten dat uw website cruciaal is voor uw bedrijf en dat de kwaliteit van uw hostingoplossing van cruciaal belang is voor het succes van uw online aanwezigheid.

Daarom hebben we geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en de meest krachtige servers om ervoor te zorgen dat uw website altijd snel en betrouwbaar blijft. We gebruiken alleen de beste hardware en software in ons datacenter om ervoor te zorgen dat uw website altijd snel en veilig is.

Onze servers zijn ontworpen voor optimale prestaties en snelheid, zodat uw website sneller laadt en uw bezoekers niet hoeven te wachten. We hebben ook rigoureuze beveiligingsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw website veilig is tegen bedreigingen van buitenaf.

Bovendien zijn onze hostingpakketten flexibel en aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. We bieden verschillende hostingplannen, waaronder shared hosting, VPS-hosting en dedicated hosting, zodat u het hostingpakket kunt kiezen dat het beste past bij uw bedrijf.

Cyberpanel Enterprise incl. LiteSpeed webserver

Bij ons hostingbedrijf zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de beste hostingdiensten te bieden. Daarom zijn we trots om Cyberpanel Enterprise aan te bieden, een geavanceerd hostingpaneel dat jouw websitebeheer gemakkelijker en efficiënter maakt.

Cyberpanel Enterprise is een krachtig hostingpaneel waarmee jij jouw websites, domeinen, e-mails en databases op één plek kunt beheren. Het biedt een intuïtieve interface en geavanceerde functies zoals automatische back-ups, firewalls en beveiligingsscans om ervoor te zorgen dat jouw website altijd veilig en beveiligd is.

HTTP3 voor betere prestaties

Een van de grootste voordelen van Cyberpanel Enterprise is de ondersteuning voor HTTP3, de nieuwste versie van het HTTP-protocol.
HTTP3 is ontworpen om de prestaties van websites te verbeteren en de laadtijden te verkorten, vooral op mobiele apparaten en bij gebruik van slechte verbindingen.

HTTP3 maakt gebruik van QUIC, een nieuw transportprotocol dat is ontwikkeld door Google, om de prestaties van de verbinding te verbeteren en de laadtijden van websites te verkorten. 

Met Cyberpanel Enterprise en HTTP3 kunt u genieten van snellere laadtijden, betere prestaties en verbeterde beveiliging voor uw website. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar de beste hostingdiensten voor hun bedrijf of website. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze hostingpakketten en Cyberpanel Enterprise.

LiteSpeed Cache

LiteSpeed Cache is een caching-systeem dat wordt gebruikt om de prestaties van websites die worden gehost op servers die draaien op de LiteSpeed webserver software te verbeteren. Het werkt door veelgebruikte data op te slaan en deze snel te serveren aan bezoekers, waardoor de laadtijd van de website wordt verminderd.

LiteSpeed Cache kan verschillende soorten inhoud cachen, waaronder HTML-pagina’s, CSS, JavaScript en afbeeldingen. Het kan deze bestanden ook optimaliseren en verkleinen om hun grootte te verminderen en de laadtijden te verbeteren.

Naast caching en optimalisatie bevat LiteSpeed Cache ook andere functies zoals HTTP/2 en HTTP/3 ondersteuning, browser-caching en automatische afbeeldingsoptimalisatie.

Over het algemeen kan LiteSpeed Cache de prestaties van een website aanzienlijk verbeteren, wat leidt tot snellere laadtijden en een betere gebruikerservaring voor bezoekers.

LiteSpeed Cache is beschikbaar voor WordPress, Magento2, Shopware 5 en andere platformen

Breed aanbod van gratis software meegeleverd

Onze managed VPS en dedicated servers komen standaard met een breed aanbod van software. Deze software is door ons zorgvuldig geselecteerd en getest op hun werken. Ze dragen bij aan een veilige, stabiele en vooral snelle omgeving.
We richten ons daarnaast ook op een groter gebruiksgemak zodat jij je meer kunt focussen op de zaken die er écht toe doen: online resultaat behalen. 

Standaard installeren wij de volgende software:

  1. PHP 7.4 t/m 8.1
  2. Redis
  3. RabbitMQ
  4. Elasticsearch en/of Opensearch
  5. phpMyAdmin en/of Adminer
  6. Python 2 en/of 3
  7. Pure-FTPd, Pro-FTP en/of SFTPGo

 

 

Wil je jouw bedrijf ook naar een hoger niveau tillen?

Neem contact met ons op en laat ons meedenken over jouw digitale vraagstuk.

5 + 12 =